Functioneel werken en wonen

Pand Van Drunen 1.jpg

Over ons

Sinds 1996 is Van Drunen Installatiegroep B.V. totaalleverancier op het gebied van elektrotechniek. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een brede klantenkring.

Het Ministerie van Defensie, het Kadaster, ’s Heeren Loo Zorggroep, Amaris, verschillende gemeenten, scholen en retailers vormen een deel van onze opdrachtgevers.

Elektrotechnische installaties

We realiseren, beheren en onderhouden elektrotechnische installaties, waaronder brandmeld-, inbraakbeveiliging- en noodverlichtingsinstallaties.

We kunnen ruim 25 medewerkers inzetten om u in elke tak van de installatiebranche te helpen. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn en blijven van alle essentiële voorschriften en technische details die nieuw zijn op de markt.

Certificering

In de elektrotechniek gelden vele regels en veiligheidsvoorschriften. Om aan te tonen dat Van Drunen volgens deze regels en voorschriften werkt, hebben wij voor de elektrotechnische installaties de certificering BRL 6000-01 (individuele woningen), BRL 6000-02 (installaties t/m 3x80A) en BRL 6000-03 (installaties boven 3x80A).

- Voor brandbeveiliging en ontruiming zijn wij een gecertificeerd branddetectiebedrijf.

- Voor inbraak zijn wij gecertificeerd BORG Technisch beveiligingsbedrijf.

Jaarlijks worden de bedrijfsprocessen en werkzaamheden door certificerende instanties  gecontroleerd. Dit biedt u de zekerheid van een veilige en goed werkende installatie.

 

We leggen u graag persoonlijk uit deze certificeringen voor u in de praktijk betekenen.

Onderhoudsbeheer en service

Voor alle door ons aangelegde installaties kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Dit houdt in dat we periodiek/preventief onderhoud aan uw installatie plegen, zodat deze in optimale staat blijft. Wij hebben een 24-uursservice, zodat u kunt rekenen op hulp bij storingen. Afhankelijk van de aard van de storing zijn we binnen 24 uur bij u.